Boka Övning
Våra tjänster

Våra erbjudanden

Vi är experter på krishantering – Vi hjälper dig att hantera dina säkerhetsutmaningar i en föränderlig värld, före- under och efter en kris.

Utforska våra erbjudanden

Vi förbereder din organisation för att möta morgondagens kriser genom förebyggande insatser. Tillsammans hanterar vi akuta situationer med vårt team av experter. Vår långsiktiga samarbete garanterar att ni reser er starkare efter varje prövning. Apologic är din pålitliga partner för framtiden.
Apologic – Din Långsiktiga Krispartner:

serv_icon1

Övning

Övning ligger i vårt DNA och är grunden till framgångsrik krishantering. Våra krisövningar går från lärande skrivbordsövningar till tillämpade fullskaleövningar.

Läs mer
serv_icon2

Utbildning

Våra utbildningar håller högsta klass och erbjuds inom hela krishanteringsområdet. Exempelvis stabsutbildning, krisgruppsutbildning, beslutsfattande och krisledarskap

Läs mer
serv_icon3

Konsulttjänster

Vi erbjuder lång och kortsiktigt konsultstöd som säkerhetschef, krisledare, crisis manager, säkerhetssamordnare och tjänster inom civil och totalförsvarsområdet.

Läs mer
serv_icon4

Analys och planer

Vi tar fram krisplaner, kontinuitesplaner, beredskapsplaner, utvärderingar, risk- och sårbarhetsanalyser checklistor och riskanteringsmodeller.

Läs mer
serv_icon5

Operativt stöd

Är du under attack? Kontakta oss direkt så stödjer vi er så stödjer vi ert operativa arbete. Vi har experter inom cyber, informationspåverkan, mediahantering och krisledare.

Läs mer
serv_icon6

Digital krisledning

Vi var pionjärer inom digital krisledning och har en djup och bred kunskap när det gäller att implementera digitala systemstöd så som, krisappar, inlarmning och kompletta ledningsstöd. Vi är er oberoende partner i att hitta rätt lösning för era behov.

Läs mer
Sanna siffror

Hur vi gör skillnad

+

Kunder

+

övningar genomförda

+

År av operativ erfarenhet

+

utbildningar genomförda

Tjänster

Prata med oss!

Oavsett om du behöver information, support eller
helt enkelt en pratstund, finns vi tillgängliga för dig.

Skicka e-post till oss: +46 721877 448

    Komma i kontakt

    Skicka ett meddelande så återkommer vi